Sedia membantu anda!

Hai, saya Emillia pengedar Shaklee anda di Bukit Beruntung, Bukit Sentosa, Rasa, Serendah & Rawang. Penghantaran ke seluruh Malaysia.

I'm Emillia Your Shaklee Independent Distributor at Bukit Beruntung, Bukit Sentosa, Rasa, Serendah & Rawang. Delivery throughout Malaysia.

"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Wednesday, 15 April 2015

Kekal Dara Dengan Surah alWaqiahBismillahirrahmanirrahim..
Moga perkongsian ini bermanfaat buat pasangan yang sudah mendirikan rumahtangga.
Disamping mengamalkan makanan tambahan untuk  kesihatan dalaman seperti Alfalfa (Kacip Fatimah Moden) dan jamu, para isteri boleh jadikan amalan ini sebagai rutin. Tak rugi. Boleh jadi bekalan akhirat juga.


Petua dan Amalan Supaya Isteri-Isteri Sentiasa DARA.Ustazah Dr. Fatimah Zahra yang menurunkan petua ini untuk kaum ibu supaya menjaga diri agar sentiasa jadi macam 'abqaro' menurut ayat di dalam Surah Al-Waqiah.('Abqaro' ini bermaksud perawan yang sentiasa menjadi perawan) Ayat ini elok untuk diamalkan setiap hari oleh kaum ibu untuk menjaga kesihatan diri luar dan dalam.Cara-caranya:Lepas solat Isya', ambil air segelas, 
<3 baca Al-Fatihah 1x, 
<3 Ayatul Qursi 1x   
<3 Surah Al-Waqiah, ayat 35-38 sebanyak 7x. 
Tiup dalam air dan minum. Niat dalam hati untuk menjaga kecantikan diri dan kebahagiaan rumahtangga. 


Maksudnya:   "Sesungguhnya Kami telah menciptakan isteri-isteri mereka dengan ciptaan istimewa. (35) Serta Kami jadikan mereka sentiasa dara (yang tidak pernah disentuh). (36).Yang tetap mencintai jodohnya, serta yang sebaya umurnya, (37) Semuanya itu disediakan) bagi puak kanan (38)"
 
#Ingin menjana pendapatan 3-5 angka hanya dari rumah?   

#Anda sedang mencari produk kesihatan untuk anda dan seisi keluarga?
#Anda mencari konsultasi terbaik dari pengedar produk kesihatan anda?

Saya sedia membantu!!
 

Lots of love, 
 
Emi | 0132226473
Shaklee ID | 1102784
Pearl V-TA
When Health Matters Most

Anda rasa post ini bermanfaat? Feel free to like and share. Sebarkan bahagia.

No comments:

Post a Comment